Cart
Custom content

This is custom content

ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΜΕΛΑΜΙΝΗΣ HM9501.03 ΣΕ ΛΕΥΚΟ ΚΑΙ ΚΑΡΥΔΙ ΧΡΩΜΑ 105x60x34.6Υ εκ.

hm-0534788
168,86 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Add to wishlist
Παράδοση σε 5-10 μέρες

 

Προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα

 

Ταχύτατες αποστολές σε όλη την Ελλάδα

 

Δείτε την πολιτική επιστροφών των προϊόντων μας

Guarantee safe & secure checkout

ΗΜ9501.03 τραπεζάκι σαλονιού----- Το τραπεζάκι αυτό είναι ένα όμορφο έπιπλο σε χρώμα ΛΕΥΚΟ. Το όμορφο design του θα αλλάξει την εικόνα του σαλονιού ή του καθιστικού σας προς το καλύτερο. Πρόκειται για μια κατασκευή με μια ικανοποιητικού μεγέθους επάνω επιφάνεια. Από κάτω υπάρχουν 3 ανοιχτοί χώροι για τοποθέτηση αντικειμένων. Το χαρακτηριστικό, όμως, σε αυτό το τραπεζάκι είναι ότι οι γωνίες του είναι στρογγυλεμένες και οι καμπύλες είναι φτιαγμένες με διάτρητο σχέδιο στην μελαμίνη σε χρώμα ΚΑΡΥΔΙ. Η κομψότητα, η ποιότητα και το minimal design χαρακτηρίζουν αυτό το τραπεζάκι, που έχει φτιαχτεί για εσένα.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
105x60x34,6Υ εκ.
Ύψος ποδιών: 20 εκ.

ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Το τραπεζάκι συμπεριλαμβανομένων και των ποδιών, είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας μελαμίνη πάχους 18 χιλιοστών. Η μελαμίνη είναι είδος ξύλου σε μορφή μοριοσανίδας(panel). Ως υλικό είναι πολύ ανθεκτικό και με μεγάλη σκληρότητα, με αποτέλεσμα να είναι πολύ ανθεκτική στις γρατζουνιές, στην τριβή και τους λεκέδες.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Η μελαμίνη που είναι το υλικό κατασκευής καθαρίζεται πάρα πολύ εύκολα από τους λεκέδες χάρη στην σκληρή της επιφάνεια. Μπορείτε να σκουπίσετε όλες τις επιφάνειες με ένα υγρό πανί και αυτό είναι αρκετό για να δείξει το τραπεζάκι σας και πάλι σαν καινούριο. Σε επίμονους λεκέδες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ήπιο καθαριστικό.

To προϊόν παραδίδεται αμοντάριστο με αναλυτικές οδηγίες συναρμολόγησης
Homemarkt
hm-0534788
19 αντικείμενα

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website