Cart
Custom content

This is custom content

  • Χωρίς απόθεμα

ΣΕΤ ΣΑΛΟΝΙ 4ΤΜΧ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ KAI ΜΑΣΙΦ ΞΥΛΟ ΙΡΟΚΟ HM5885.01

hm-0615092
3.445,00 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Add to wishlist
Χωρίς απόθεμα

 

Προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα

 

Ταχύτατες αποστολές σε όλη την Ελλάδα

 

Δείτε την πολιτική επιστροφών των προϊόντων μας

Guarantee safe & secure checkout

ΗΜ5885.01---Σας παρουσιάζουμε το εντυπωσιακό και νέο σετ εξωτερικού χώρου σε ΓΚΡΙ χρώμα, με τραπεζάκι, 2 πολυθρόνες και 1 τριθέσιο καναπέ. Ένα σετ που θα το λατρέψετε με την πρώτη ματιά. Το όμορφο τραπέζι έχει επιφάνεια από ξύλο ΙΡΟΚΟ και τραπεζοειδείς βάσεις αντί για παραδοσιακά πόδια. Οι πολυθρόνες είναι εξίσου εντυπωσιακές. Το design τους είναι πανέμορφο στην όψη ενώ η στιβαρότητά τους είναι εμφανής χάρη στα φαρδιά τετραγωνισμένα πόδια που το επάνω μέρος τους αποτελεί τα μπράτσα αυτών των πολυθρόνων. Το κάθισμά τους είναι φαρδύ ενώ η πλάτη τους έχει μια ελαφριά κλίση προς τα πίσω πράγμα που επιτείνει την άνεση που προσφέρουν, σε συνδυασμό με τα αναπαυτικά μαξιλάρια τόσο στο κάθισμα όσο και στην πλάτη. Ο τριθέσιος καναπές σε παρόμοιο design είναι, όμως, το πιο εντυπωσιακό κομμάτι αυτού του σετ με τις μεγάλες διαστάσεις του που τον καθιστούν το σημείο αναφοράς. Τα μαξιλάρια σε όλο το σετ είναι επενδυμένα με ποιοτικό ύφασμα σε ΜΠΕΖ χρώμα και διαθέτουν γέμισμα με μέτριας σκληρότητας αφρώδη υλικά για την μεγαλύτερη δυνατή άνεση. Τι άλλο να ζητήσει κανείς για να αναβαθμίσει τον κήπο, το μπαλκόνι ή την αυλή του;

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
Διαστάσεις Καναπέ: 200x82x85 εκ.
Διαστάσεις Καθίσματος: 178x56 εκ.
Διαστάσεις Πλάτης: 178x45 εκ.
Ύψος Καθίσματος: 45 εκ.
Ύψος Μπράτσων: 63 εκ.
Διαστάσεις Καρέκλας:80x82x85 εκ.
Διαστάσεις Καθίσματος: 60x53 εκ.
Διαστάσεις Πλάτης: 60x46 εκ.
Ύψος Καθίσματος: 45 εκ.
Ύψος Μπράτσων: 63 εκ.
Διαστάσεις Τραπεζιού: 138x80x65 εκ.

ΥΛΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Όλο το σετ είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο. Το αλουμίνιο είναι μέταλλο με εξαιρετικές μηχανικές ιδιότητες και έχει εισάγει μια επανάσταση σε πολλά τεχνολογικά πεδία. Αν και πολύ ελαφρύτερο από άλλα μέταλλα, διαθέτει πολύ μεγάλη μηχανική αντοχή, και γι’ αυτό χρησιμοποιείται τόσο πολύ σε διάφορους τομείς. Επιπλέον, είναι πολύ ανθεκτικό στις διάφορες μορφές διάβρωσης και απαιτεί ελάχιστο κόστος συντήρησης. Το αλουμίνιο είναι επίσης το τρίτο πιο κοινό στοιχείο που υπάρχει στο φλοιό της γης. Πρόκειται για ένα «πράσινο» υλικό το οποίο μπορεί να ανακυκλωθεί απεριόριστα, διατηρώντας τα χαρακτηριστικά του χωρίς καμία ποιοτική υποβάθμιση. Πράγματι, η ενέργεια που απαιτείται για την ανακύκλωσή της είναι μόνο το 5% εκείνης που καταναλώνεται στην αρχική της παραγωγή. Επομένως, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι στην Ευρώπη το 85% του αλουμινίου που χρησιμοποιείται στις κατασκευές προέρχεται από ανακύκλωση του. Το αλουμίνιο έχει ένα μοναδικό και ασυναγώνιστο συνδυασμό ιδιοτήτων, που σημαίνει ότι είναι ένα εξαιρετικά ευπροσάρμοστο, ιδιαίτερα χρηστικό και ελκυστικό υλικό.
Αντοχή στη διάβρωση
Στο αλουμίνιο από τη φύση σχηματίζεται ένα λεπτό στρώμα οξειδίου στην επιφάνεια που βρίσκεται σε επαφή με τον αέρα, το οποίο παρέχει πολύ καλή προστασία από τη διάβρωση, ακόμη και σε διαβρωτικά περιβάλλοντα.

Η επιφάνεια του τραπεζιού είναι κατασκευασμένη από εξωτικό ξύλο ΙΡΟΚΟ. Το ξύλο ΙΡΟΚΟ, μέτριο σε βάρος, έχει καλές μηχανικές ιδιότητες, μέτρια σκληρότητα, μεγάλη ανθεκτικότητα και αντοχή στην υγρασία. Το χρώμα του, ιδιαίτερα ελκυστικό, είναι χρυσαφί- ανοικτό καφέ με ευκρινείς ανοιχτόχρωμες γραμμές. Ωστόσο λόγω της αυξημένης φωτοευαισθησίας του βαθμιαία σκουραίνει σε πιο πλούσιο καφέ με την πάροδο του χρόνου. Το ΙΡΟΚΟ είναι είδος δέντρου της τροπικής -κεντρικής και δυτικής- Αφρικής, που ανήκει στα πλατύφυλλα είδη και μπορεί να ζήσει μέχρι και 500 έτη και φτάνει σε ύψος τα 30-40 μέτρα.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Το ιδανικό για την συντήρηση του αλουμινίου είναι να χρησιμοποιήσετε ένα πολύ μαλακό πανί ή σφουγγάρι, άπλετο νερό και ένα ήπιο προϊόν καθαρισμού, όπως το απορρυπαντικό πιάτων. Τα έπιπλα αλουμινίου δεν έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις στη συντήρηση τους, αφού δεν διαβρώνονται.
Νερό και σαπούνι αρκούν για να τα διατηρούμε καθαρά και λαμπερά.
Το ΙΡΟΚΟ στο τραπεζάκι είναι εξαιρετικά ανθεκτικό ξύλο και δεν απαιτεί τακτική συντήρηση με έλαια ή βερνίκι όταν χρησιμοποιείται σε εξωτερικούς χώρους. Γι’ αυτό τον λόγο, ένα ξεσκόνισμα και ένα πέρασμα με ένα υγρό πανάκι θα κάνει το τραπεζάκι να δείχνει σαν καινούριο.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
•Αισθητική υπεροχή από κάθε άποψη
•Ανθεκτική κατασκευή αλουμινίου
•Στιβαρή κατασκευή
•Ευκολία στην συντήρηση

Το σετ παραδίδεται αμοντάριστο σε εργοστασιακές συσκευασίες
Homemarkt
hm-0615092

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website