Cart
Custom content

This is custom content

ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ εσωτερικού χώρου HM8917.01 ANIKA ΞΥΛΙΝΗ ΜΕ ΠΛΕΞΗ ΣΧΟΙΝΙ 67,5x75x73,5Yεκ.

hm-0605369
240,36 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Add to wishlist
Παράδοση σε 5-10 μέρες

 

Προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα

 

Ταχύτατες αποστολές σε όλη την Ελλάδα

 

Δείτε την πολιτική επιστροφών των προϊόντων μας

Guarantee safe & secure checkout

Η πολυθρόνα ΑΝΙΚΑ είναι μια κοντή και φαρδιά πολυθρόνα χωρίς μπράτσα απαράμιλλης ομορφιάς. Ο πανέμορφος σκελετός της είναι από ποιοτικό ξύλο, ενώ τόσο η μεσαίου ύψους πλάτη όσο και το φαρδύ κάθισμα αποτελούνται από αριστοτεχνικά πλεγμένο σχοινί άριστης ποιότητας. Οι σχεδιαστικές γραμμές της πολυθρόνας είναι κομψές και με γνώμονα την άνεση του χρήστη, με χαρακτηριστικό παράδειγμα το κοντό κάθισμα με την έντονη κλίση και την πλάτη με την επίσης χαρακτηριστική κλίση προς τα πίσω. Το ξύλο έχει το φυσικό του χρώμα που μπορεί άνετα να συνδυαστεί με διάφορα διακοσμητικά μοτίβα. Η πολυθρόνα θα αποτελέσει το κέντρο ενδιαφέροντος οπουδήποτε και αν τοποθετηθεί. Ένα χαρακτηριστικό προτέρημα της συγκεκριμένης καρέκλας, είναι το γεγονός πως είναι εργοστασιακά μονταρισμένη, καθιστώντας την ιδιαίτερα σταθερή και ανθεκτική, κατάλληλη και για τον εξοπλισμό επαγγελματικών χώρων.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
67,5x75x73,5 εκ.
Ύψος καθίσματος: 38 εκ.
Ύψος ποδιού: 30 εκ.
Διαστάσεις καθίσματος: 67,5x47,5 εκ.
Διαστάσεις πλάτης: 67,5x40 εκ.

ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Ο σκελετός της πολυθρόνας είναι από εξαιρετικής ποιότητας ξύλο οξιάς, πράγμα που δίνει στιβαρότητα και μεγάλη αντοχή. Η οξιά είναι ένα σκληρό, δυνατό, ελαστικό και βαρύ ξύλο με μικροσκοπικούς πόρους και ενδείκνυται για την κατασκευή επίπλων όπως πολυθρόνες.

Το κάθισμα και η πλάτη αποτελούνται από σχοινί σε πλέξη.
Το ξέρατε ότι….: Το σχοινί είναι η γραμμική κατασκευή που αποτελείται από ίνες τυλιγμένες η μια γύρω στην άλλη που χρησιμοποιείται για περίδεση ή για δέσιμο αντικειμένων. Οι ίνες μπορεί να είναι φυτικές (κάνναβη, τζίβα), δερμάτινες, συνθετικές ή να είναι μεταλλικά σύρματα. Πωλείται τυλιγμένο σε κουβάρια σφαιρικής μορφής ή τυλιγμένο σε κυλινδρικό σχήμα.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Χάρη στα ανθεκτικά υλικά κατασκευής, η πολυθρόνα είναι φιλική προς τον χρήστη. Ένα ξεσκόνισμα κι ένα σκούπισμα με ένα υγρό πανάκι είναι αρκετό για να φρεσκάρετε την πολυθρόνα.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
•Στιβαρή κατασκευή
•Αισθητικά πανέμορφη πολυθρόνα που θα ταιριάξει οπουδήποτε
•Ιδανική για εστιατόρια, ταβέρνες, μεζεδοπωλεία, μπυραρίες και όλους τους χώρους εστίασης
•Σχέση ποιότητας-τιμής
•Ετοιμοπαράδοτη
•Παραδίδεται έτοιμη για χρήση
Homemarkt
hm-0605369
3 αντικείμενα

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website