Cart
Custom content

This is custom content

ΜΠΟΥΦΕΣ ΜΕΛΑΜΙΝΗΣ ΕΦΕ ΕΚΡΟΥ ΜΑΡΜΑΡΟ ΚΑΙ ΚΑΡΥΔΙ 180x35x78Υεκ.HM9428.02

hm-0534701
285,86 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Add to wishlist
Παράδοση σε 5-10 μέρες

 

Προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα

 

Ταχύτατες αποστολές σε όλη την Ελλάδα

 

Δείτε την πολιτική επιστροφών των προϊόντων μας

Guarantee safe & secure checkout

Ο μπουφές ΗΜ9428.02 είναι ένα επιβλητικό έπιπλο όπου κι αν τον τοποθετήσετε. Έχει ψηλά μαύρα μεταλλικά πόδια και δύο μεγάλα ντουλάπια με ράφι, που ανοίγουν με διπλές πόρτες. Το μήκος του εξασφαλίζει ότι η επιφάνεια του είναι μεγάλη και αρκετή για τοποθέτηση πολλών αντικειμένων. Το χρώμα όλης της κατασκευής είναι καρυδί, ενώ όλες οι πόρτες έχουν εφέ εκρού μαρμάρου. Ο μπουφές αυτός θα σας ενθουσιάσει! Τι είναι όμως ο μπουφές;
INFO: Το έπιπλο μπουφές έχει μακρά ιστορία, καθώς φαίνεται πως μας ήρθε από την Σκανδιναβία, όπου αρχικά χρησιμοποιούνταν για το σημείο που σερβίρονταν αλκοολούχα ποτά. Η ιδέα υιοθετήθηκε από τους Γάλλους που, με τη γνωστή τους κομψότητα, την πήγαν ένα βήμα παρακάτω και σταδιακά γνώρισε παγκόσμια αναγνώριση. Στην Ελλάδα αγαπάμε πολύ τους μπουφέδες, τους οποίους συναντάμε όλες τις τελευταίες δεκαετίες, σε διάφορα σχέδια, μεγέθη και στιλ.
Ο μπουφές είναι ένα άκρως πρακτικό έπιπλο, αφού στους αποθηκευτικούς του χώρους μπορούμε να βάλουμε από σερβίτσια πιάτων και ποτήρια, μέχρι κεριά και διάφορα άλλα χρηστικά αντικείμενα που έχουμε στο σπίτι μας, ώστε να είναι τακτοποιημένα και να μη δημιουργούν ακαταστασία στο χώρο.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
180x35x78Y εκ.

ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Ο μπουφές είναι κατασκευασμένος από μελαμίνη πάχους 18mm. Η μελαμίνη είναι είδος ξύλου σε μορφή μοριοσανίδας(panel). Ως υλικό είναι πολύ ανθεκτικό και με μεγάλη σκληρότητα. ’ρα, πρόκειται για ένα συνθετικό υλικό με πολύ σκληρή επιφάνεια, με αποτέλεσμα να είναι πολύ ανθεκτική στις γρατζουνιές, στην τριβή και τους λεκέδες.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Η μελαμίνη καθαρίζεται πάρα πολύ εύκολα από τους λεκέδες χάρη στην σκληρή της επιφάνεια. Μπορείτε να σκουπίσετε όλες τις επιφάνειες με ένα υγρό πανί και αυτό είναι αρκετό. Σε επίμονους λεκέδες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ήπιο καθαριστικό.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
•Μοντέρνο design
•Ψηλά πόδια
•Μεγάλες διαστάσεις
•Μπορεί να στερεωθεί στον τοίχο για να μην κουνιέται

*Το προϊόν παραδίδεται αμοντάριστο σε εργοστασιακές συσκευασίες
Homemarkt
hm-0534701
9 αντικείμενα

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website