Cart
Custom content

This is custom content

ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΤΟΙΧΟΥ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΣ ΙΝΕΣ ΣΙΖΑΛ ΚΑΙ ΑΜΠΑΚΑ ΣΕ ΧΡΩΜΑ ΦΥΣΙΚΟ ΜΑΥΡΟ Φ90εκ.HM7746

hm-0501731
116,86 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Add to wishlist
Παράδοση σε 5-10 μέρες

 

Προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα

 

Ταχύτατες αποστολές σε όλη την Ελλάδα

 

Δείτε την πολιτική επιστροφών των προϊόντων μας

Guarantee safe & secure checkout

O στρογγυλός καθρέπτης ΗΜ7746 είναι πραγματικά ένα εντυπωσιακό κομμάτι στην διακόσμηση του χώρου σας! Το design του είναι όμορφο και λιτό με πλαίσιο από ίνες σιζάλ σε φυσικό χρώμα και δέσιμο κοντά στον καθρέπτη με ανακυκλωμένες ίνες κάνναβης Μανίλας σε μαύρο χρώμα. Ένας διακοσμητικός καθρέπτης που θα δώσει μια άλλη αισθητική στον χώρο σας και ταυτόχρονα θα αποτελέσει ένα όμορφο εστιακό σημείο αναφοράς.
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
90x4x90Υ εκ. (Φ90 εκ.)
Απόσταση από τοίχο: 4 εκ.

ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Πέρα από τον καθρέπτη, το πλαίσιο του καθρέπτη στο μεγαλύτερο μέρος του, έχει γίνει από ειδικά επεξεργασμένες ίνες σιζάλ. Το σιζάλ (Agave sisalana) είναι ένα είδος ανθοφόρου φυτού εγγενές στο νότιο Μεξικό, αλλά ευρέως καλλιεργημένο πλέον και σε πολλές άλλες χώρες. Τα φύλλα του δίνουν μια άκαμπτη ίνα που χρησιμοποιείται στην κατασκευή σχοινιού και διαφόρων άλλων προϊόντων. Ο όρος σιζάλ μπορεί να αναφέρεται είτε στην κοινή ονομασία του φυτού είτε στην ίνα, ανάλογα με το πλαίσιο αναφοράς. Η ίνα σιζάλ χρησιμοποιείται παραδοσιακά για σχοινί και σπάγκους και έχει πολλές άλλες χρήσεις, όπως χαρτί, ύφασμα, υποδήματα, καπέλα, τσάντες, χαλιά, γεωυφάσματα κτλ. Χρησιμοποιείται επίσης ως ενισχυτικό ινών για σύνθετα προϊόντα από υαλοβάμβακα, καουτσούκ και σκυρόδεμα.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα ξεσκόνισμα και όταν χρειαστεί ένα καθάρισμα με ένα υγρό πανάκι.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
Ο καθρέπτης ΗΜ7746 είναι εντυπωσιακός στην όψη και συνεπαίρνει όποιον τον κοιτάξει. Είναι ιδανικός για το σπίτι αλλά και για επαγγελματικούς χώρους όπως ξενοδοχεία, Airbnb, χώρους εστίασης ως διακοσμητικό στοιχείο κτλ.
Homemarkt
hm-0501731
14 αντικείμενα

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website