Cart
Custom content

This is custom content

ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΤΟΙΧΟΥ ΟΒΑΛ ΑΠΟ ΙΝΕΣ ΑΜΠΑΚΑ ΣΕ ΧΡΩΜΑ ΦΥΣΙΚΟ & ΑΣΗΜΙ 90x5x140Yεκ.HM7738

hm-0501723
240,36 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Add to wishlist
Παράδοση σε 5-10 μέρες

 

Προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα

 

Ταχύτατες αποστολές σε όλη την Ελλάδα

 

Δείτε την πολιτική επιστροφών των προϊόντων μας

Guarantee safe & secure checkout

O καθρέπτης ΗΜ7738 σε οβάλ σχήμα είναι πραγματικά ένα εντυπωσιακό κομμάτι στην διακόσμηση του χώρου σας! Το design του είναι όμορφο με πλαίσιο από 2 στρώσεις με ίνες κάνναβης Μανίλας σε φυσικό και ασημί χρώμα, το οποίο στο κέντρο του «φιλοξενεί» τον μεγάλο καθρέπτη. Ένας καθρέπτης τοίχου κυρίως διακοσμητικός που προσφέρει ένα εστιακό σημείο στον χώρο σας σε πολύ ιδιαίτερο στυλ.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
90x5x140Υ εκ.
Απόσταση από τοίχο: 5 εκ.

ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Πέρα από τον καθρέπτη, το πλαίσιο του καθρέπτη έχει γίνει από ειδικά επεξεργασμένες ίνες αμπακά. Η κάνναβη της Μανίλας, γνωστή και ως abaca, είναι ένας τύπος ίνας με στιλπνό χρώμα που λαμβάνεται από το Musa textilis (συγγενής των βρώσιμων μπανανών), που ονομάζεται επίσης κάνναβη Μανίλας καθώς και abaca. Το Abaca είναι μια εξαιρετικά ισχυρή ίνα, πολύ ακριβή και έχει πολλές φορές υψηλότερη τιμή από τον ξυλοπολτό. Το όνομα αναφέρεται στην πρωτεύουσα των Φιλιππίνων, έναν από τους κύριους παραγωγούς κάνναβης Μανίλας. Η καλλιέργεια φυτών abaca μπορεί να μειώσει τη διάβρωση, να αυξήσει τη βιοποικιλότητα και να εμπλουτίσει το έδαφος. Τέλος, είναι ανθεκτικό στο νερό και την υγρασία.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα ξεσκόνισμα και όταν χρειαστεί ένα καθάρισμα με ένα υγρό πανάκι.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
Ο καθρέπτης ΗΜ7738 είναι εντυπωσιακός στην όψη και συνεπαίρνει όποιον τον κοιτάξει. Είναι ιδανικός για το σπίτι αλλά και για επαγγελματικούς χώρους όπως ξενοδοχεία, Airbnb, χώρους εστίασης ως διακοσμητικό στοιχείο κτλ.
Homemarkt
hm-0501723
15 αντικείμενα

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website