Cart
Custom content

This is custom content

ΚΑΝΑΠΕΣ 2-ΘΕΣΙΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ HM9419.19 ΜΟΥΣΤΑΡΔΙ Τ.NUBUCK& ΜΕΤΑΛΛΟ ΜΑΥΡΟ 64x120x97Υεκ.

hm-0513713
415,86 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Add to wishlist
Παράδοση σε 5-10 μέρες

 

Προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα

 

Ταχύτατες αποστολές σε όλη την Ελλάδα

 

Δείτε την πολιτική επιστροφών των προϊόντων μας

Guarantee safe & secure checkout

Ο ΗΜ9419.19 είναι ένας 2-θέσιος καναπές για επαγγελματικούς χώρους, όμορφος και ψηλός. Έχει σκελετό μεταλλικό σε ΜΑΥΡΟ χρώμα και η επένδυσή του είναι με εξαιρετικής ποιότητας ΜΟΥΣΤΑΡΔΙ ύφασμα τύπου NUBUCK όπως και τα 2 διακοσμητικά μαξιλαράκια. Η επένδυση έχει τεχνοτροπία καπιτονέ στην εσωτερική πλευρά του καναπέ.
Με λίγα λόγια…: Καπιτονέ είναι ένα είδος υφάσματος ή μία τεχνική ραψίματος όπου οι ραφές και τα γαζιά σχηματίζουν διάφορα σχέδια και πτυχώσεις ή εξογκώματα. Στα καπιτονέ, το ύφασμα είναι σαν “φουσκωτό” που συγκρατείται από τις ραφές οι οποίες στα σημεία που βρίσκονται “βυθίζουν” το ύφασμα. Δηλαδή στα καπιτονέ δημιουργούνται πολλά μικρά φουσκωτά εξογκώματα που ξεχωρίζουν μεταξύ τους από τις ραφές. Τα εξογκώματα αυτά μπορεί να είναι ρόμβοι, τετραγωνάκια, ρίγες, καθώς και πολλά άλλα σχέδια. Ο σκοπός του στιλ αυτού είναι να σπάσει τη μονοτονία δημιουργώντας διάφορα σχέδια στο ύφασμα. Αυτό βελτιώνει τη συνολική εικόνα του αντικειμένου. Δίνει αίσθηση πολυτέλειας αλλά και λεπτομέρειας στο σχεδιασμό.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
120x65x97Y εκ.
Διαστάσεις Καθίσματος: 102x56 εκ.
Ύψος Πλάτης: 33 εκ.
Ύψος Καθίσματος: 65 εκ.
Ύψος Ποδιών: 22 εκ.

ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Ο σκελετός του καναπέ που περιλαμβάνει και τα πόδια είναι μεταλλικός για μεγάλη αντοχή σε συνεχόμενη χρήση και διαθέτει πλαστικές τάπες στο κάτω μέρος για προστασία των δαπέδων.
Η επένδυση έχει γίνει με ύφασμα εξαιρετικής ποιότητας τύπου NUBUCK, ενώ τα γεμίσματα τόσο στο κάθισμα, όσο και στην πλάτη είναι από μέτριας σκληρότητας αφρώδες υλικό που προσφέρει άνεση κατά την χρήση.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Τα εξαιρετικής ποιότητας υλικά κατασκευής του καναπέ, τον καθιστούν εύχρηστο και φυσικά εύκολο στην συντήρησή του. Ένα ξεσκόνισμα κι ένα πέρασμα με ένα υγρό πανάκι σε τακτά χρονικά διαστήματα, θα κάνουν τον καναπέ να φαίνεται σαν καινούριος.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
•Εξαιρετική ποιότητα υλικών κατασκευής
•Αναπαυτικό κάθισμα για 2
•Ψηλό σημείο καθίσματος
•Διακοσμητικά μαξιλαράκια
•Βολικές διαστάσεις
•Ιδανικός για επαγγελματικούς χώρους, όπως αίθουσες αναμονής κτλ.

**Ο καναπές παραδίδεται αμοντάριστος σε εργοστασιακή συσκευασία
Homemarkt
hm-0513713
3 αντικείμενα

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website