Cart
Custom content

This is custom content

ΚΑΝΑΠΕΣ 2-ΘΕΣΙΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ CARLOS HM9273.14 ΜΑΥΡΟΣ Τ.NUBUCK-ΞΥΛΙΝΑ ΠΟΔΙΑ 119x60x84Yεκ.

hm-0533945
233,86 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Add to wishlist
Παράδοση σε 5-10 μέρες

 

Προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα

 

Ταχύτατες αποστολές σε όλη την Ελλάδα

 

Δείτε την πολιτική επιστροφών των προϊόντων μας

Guarantee safe & secure checkout

Καναπές διθέσιος «CARLOS” σε ΜΑΥΡΗ απόχρωση με μαύρα ξύλινα πόδια. Ένας καναπές που δίνει αέρα πολυτέλειας σε οποιοδήποτε ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ χώρο. Λιτός, ποιοτικός και κομψός σίγουρα θα τραβήξει τα βλέμματα. Το πίσω μέρος της πλάτης με τον καπιτονέ σχεδιασμό προσφέρει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα στον καναπέ και επιβεβαιώνει την εντύπωση της πολυτέλειας που σου δίνει με την πρώτη κιόλας ματιά.

Με λίγα λόγια…: Καπιτονέ είναι ένα είδος υφάσματος ή μία τεχνική ραψίματος όπου οι ραφές και τα γαζιά σχηματίζουν διάφορα σχέδια και πτυχώσεις ή εξογκώματα. Στα καπιτονέ, το ύφασμα είναι σαν “φουσκωτό” που συγκρατείται από τις ραφές οι οποίες στα σημεία που βρίσκονται “βυθίζουν” το ύφασμα. Δηλαδή στα καπιτονέ δημιουργούνται πολλά μικρά φουσκωτά εξογκώματα που ξεχωρίζουν μεταξύ τους από τις ραφές. Τα εξογκώματα αυτά μπορεί να είναι ρόμβοι, τετραγωνάκια, ρίγες, καθώς και πολλά άλλα σχέδια. Ο σκοπός του στιλ αυτού είναι να σπάσει τη μονοτονία δημιουργώντας διάφορα σχέδια στο ύφασμα. Αυτό βελτιώνει τη συνολική εικόνα του αντικειμένου. Δίνει αίσθηση πολυτέλειας αλλά και λεπτομέρειας στο σχεδιασμό.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
Γενικές Διαστάσεις: 119x60x84Υ εκ.
Διαστάσεις καθίσματος: 102x56 εκ.
Διάσταση πλάτης: 95x33 εκ.
Ύψος καθίσματος: 65 εκ.
Πάχος αφρολέξ καθίσματος: 3,7 εκ.
Πάχος ξύλου πλάτης: 0,9 εκ.
Πυκνότητα αφρολέξ καθίσματος: 22 Dns (μαλακό προς μέτρια σκληρό)
Πάχος ξύλου καθίσματος: 2,5 εκ.

ΥΛΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Το καναπεδάκι είναι επενδυμένο με ύφασμα τύπου Nubuck.
Ο σκελετός είναι κατασκευασμένος από ξύλο με αποτέλεσμα να προσδίδει αντοχή στο βάρος, στην φθορά και κατ’ επέκταση στον χρόνο.
Τα πόδια είναι και αυτά κατασκευασμένα από ξύλο και οι καταλήξεις των ποδιών διαθέτουν πλαστικές τάπες για την προστασία οποιουδήποτε πατώματος.
Το γέμισμα της πλάτης και του καθίσματος αποτελείται από αφρολέξ το οποίο είναι ιδιαιτέρως άνετο για πολύωρη χρήση.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Ο ξύλινος σκελετός δεν χρειάζεται ιδιαίτερη συντήρηση παρά μόνο ένα πέρασμα με υγρό πανί. Το ύφασμα τύπου Nubuck δεν έχει τις ευαισθησίες άλλων τύπων επένδυσης, οπότε και αυτό με την σειρά του δεν αποτελεί πρόβλημα στην συντήρηση του και στο καθάρισμα. Ένα σκούπισμα με ένα υγρό πανί συνήθως είναι αρκετό για το σωστό καθάρισμα. Καλό είναι να αποφεύγονται τα λευκαντικά και οι χλωρίνες.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
Το καναπεδάκι είναι στιβαρό και σε συνδυασμό με την ανθεκτικότητα και την ευκολία στην συντήρηση και το καθάρισμα, το καθιστούν ιδανική επιλογή για επαγγελματικούς χώρους και κυρίως για χώρους εστίασης, για χαλαρές συναντήσεις ή για χώρους υποδοχής, στους οποίους η ταχύτητα στο καθάρισμα είναι εξαιρετικά σημαντική.
Homemarkt
hm-0533945
7 αντικείμενα

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website