Cart
Custom content

This is custom content

ΕΠΙΠΛΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ HM9447.01 ΜΕΛΑΜΙΝΗ ΣΕ ΜΑΥΡΟ-ΦΥΣΙΚΟ 180x40x51Υεκ.

hm-0534724
194,86 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Add to wishlist
Παράδοση σε 5-10 μέρες

 

Προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα

 

Ταχύτατες αποστολές σε όλη την Ελλάδα

 

Δείτε την πολιτική επιστροφών των προϊόντων μας

Guarantee safe & secure checkout

Το ΗΜ9447.01 είναι ένα μοντέρνο και λειτουργικό έπιπλο τηλεόρασης, που θα ομορφύνει το σαλόνι σας! Είναι μακρύ και διαθέτει 2 ντουλάπια με ενιαίο χώρο. Ένα με διπλή πόρτα, κι ένα ακόμα με μονή πόρτα. Ανάμεσα σε αυτά, υπάρχει ανοιχτός χώρος τοποθέτησης αντικειμένων με ένα ράφι. Τα χρώματα του επίπλου είναι το μαύρο που είναι και το χρώμα της επιφάνειας, και το φυσικό του ξύλου που είναι το χρώμα στα ντουλάπια. Τα χερούλια στις πόρτες είναι μικρά και μεταλλικά. Πρόκειται για μια κομψή και ολοκληρωμένη πρόταση για το σαλόνι σας!

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
180x40x51Y εκ.
Διαστάσεις ραφιού: 56x40 εκ.
Ύψος ποδιών: 14 εκ.
Πάχος μελαμίνης: 18 χλστ. (1,8 εκ.)

ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Ολόκληρο το έπιπλο είναι κατασκευασμένο από μελαμίνη εξαιρετικής ποιότητας. Η μελαμίνη είναι είδος ξύλου σε μορφή μοριοσανίδας. Ως υλικό είναι πολύ ανθεκτικό και με μεγάλη σκληρότητα. ’ρα, πρόκειται για ένα συνθετικό υλικό με πολύ σκληρή επιφάνεια, με αποτέλεσμα να είναι πολύ ανθεκτική στις γρατζουνιές, στην τριβή και τους λεκέδες.

Τα πόδια είναι από ενισχυμένο πολυαιθυλένιο.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Η μελαμίνη καθαρίζεται πάρα πολύ εύκολα από τους λεκέδες χάρη στην σκληρή της επιφάνεια. Μπορείτε να σκουπίσετε όλες τις επιφάνειες με ένα υγρό πανί και αυτό είναι αρκετό. Σε επίμονους λεκέδες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ήπιο καθαριστικό.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
Αυτό το έπιπλο τηλεόρασης είναι όμορφο και φυσικά πρακτικό. Διαθέτει μια μεγάλη επιφάνεια και αρκετό χώρο για αποθήκευση διάφορων πραγμάτων. Μπορεί να συνδυαστεί με πολλά στυλ διακόσμησης χάρη στα ουδέτερα χρώματά του. Μια ιδανική πρόταση για το σπίτι με τιμή που δεν θα σας αφήσει να κοιτάξετε αλλού!
ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΟ ΣΕ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Homemarkt
hm-0534724
24 αντικείμενα

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website