Cart
Custom content

This is custom content

  • Με έκπτωση!

Κιόσκι πτυσσόμενο 3mx2m με λευκό μεταλλικό σκελετό και λευκό ύφασμα αδιάβροχο 260gr με velco (σκρατσ) για να παίρνει πλαϊνά

0800411
149,00 €
με ΦΠΑ

Κιόσκι πτυσσόμενο 3mx2m με λευκό μεταλλικό σκελετό και λευκό ύφασμα αδιάβροχο 260gr με velco (σκρατσ) για να παίρνει πλαϊνά

Ποσότητα
Add to wishlist
Παραδοση σε 1-3 ημερες

 

Προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα

 

Ταχύτατες αποστολές σε όλη την Ελλάδα

 

Δείτε την πολιτική επιστροφών των προϊόντων μας

Guarantee safe & secure checkout

Κιόσκι τετράγωνο πτυσσόμενο από ενισχυμένο μεταλλικό σκελετό βαμμένο με ηλεκτροστατική βαφή σε λευκό χρώμα με επένδυση από ενισχυμένο πολυεστερικό ύφασμα με pvc βάρους 260grμε επικάλυψη pvc   πλήρως υδατοαπωθητικο σε λευκό χρώμα επίσης.

Ο σκελετός αποτελείται από τέσσερις εξωτερικούς σωλήνες πάχους 3cm*3cm και επαρκή αριθμό εσωτερικών σωλήνων πάχους 2,5cm*2,5cm που συνδέονται μεταξύ τους με μεταλλικά ενωματα που απολήγουν σε μεταλλικά τελειώματα.

Διαθέτει τσάντα μεταφοράς- αποθήκευσης και γαλβανιζέ πασαλακια και σχοινί για πάκτωμα και στερέωμα το κυρίως χαρακτηριστικό του ειναι το εύκολο άνοιγμα με μια απλή κίνηση τύπου φυσαρμόνικα. Μία εξαιρετική επιλογή για τον κήπο σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Σε περίπτωση που χρειαστείτε βοήθεια , το έμπειρο προσωπικό μας είναι στη διάθεση σας, να σας εξυπηρετήσει τηλεφωνικά.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

3m*2m*3m ΥΨΟΣ.

epiplo-fos
0800411
48 αντικείμενα

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Καλόγερος παιδικός ξύλινος λευκός πολύχρωμος...

49,99 €
Availability: 18 In Stock

καλόγερος παιδικός ξύλινος λευκού χρώματος με πολύχρωμες λεπτομέρειες σε σχήμα μολύβι οχτώ (8) θέσεων και ενισχυμένη στρογγυλή βάση διαστασεων Φ26εκ.*ΥΨΟΣ 174εκ.  

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website